S01E04 – Filmmusiken vi aldrig glömmer

Lagom Rosor
Lagom Rosor
S01E04 - Filmmusiken vi aldrig glömmer
/

I detta avsnitt pratar Axel och Emelie om sina starkaste minnen gällande filmmusik och artisterna bakom tonerna. Axel har många minnen från något äldre filmer medan Emelie har ett mer specifikt hitta-sig-själv-spår med musik som visar vägen genom livets snårigheter.

S01E03 – God jul-musik

Lagom Rosor
Lagom Rosor
S01E03 - God jul-musik
/

I månadens avsnitt pratar Axel och Emelie om julmusikens mångfacetterade värld. Det finns ungefär lika många inställningar till julmusik som det finns julcovers, vilket bland annat diskuteras tillsammans med andra eftertänksamma frågor i detta juliga avsnitt.

Vi ber om ursäkt gällande den undermåliga kvalitén på ena mikrofonljudet i detta avsnitt. Ny mick är på ingång. God jul och gott nytt år, kompisar! ❤

S01E02 – Om min personlighet var ett album

Lagom Rosor
Lagom Rosor
S01E02 - Om min personlighet var ett album
/

I veckans avsnitt ser Axel och Emelie på sig själva ur synvinkeln vilket album som egentligen passar dom bäst personlighetsmässigt. Det blir en rolig diskussion med både djup, minnen och skratt där förhoppningsvis några riktigt spännande musik – och låttips kan stanna kvar hos er som lyssnar.

S01E01 – Gospel

Lagom Rosor
Lagom Rosor
S01E01 - Gospel
/

I premiäravsnittet av musikpodden Lagom Rosor presenterar sig radarparet Emelie och Axel med sitt nya samarbete och kickar därefter igång poddsäsongen med fokus på den underbara gospelmusiken.