Trettio grader plus.

Denna bild på Kissen får symbolisera hur mycket energi den här hettan egentligen tar. Kissarna har aldrig varit så här slöa ever men dricker tack och lov massor med vatten och mår prima ♥️

Heyo i värmen. Jag vill skryta och påstå att jag och A drog med oss Spanien-hettan hit när vi kom hem i söndags. SÅ MÅSTE DET VARA. För, skämt åsido, vilken jäkla hetta som ligger över Stockholm just nu! DAMN. Mina päron är på besök hos oss över helgen och var precis här en sväng innan de skulle in till city. Vi drack varsin Aperol Spritz och käkade goda jordgubbar och nektariner. Det ska bli mys att hänga med dem här i Sthlm i helgen. Vi skall till skärgården imorgon och sen äta på restaurang på kvällen. På söndag följer jag med i bilen tillbaka till Kalmar, vilket jag verkligen ser fram emot. Jag längtar ihjäl mig efter mitt Kalmar, syster yster och mina brudar! Ska bli underbart med massvis av genuin kompis-tid.

☀️