Snart oktober.

A och jag blev bjudna på eggs benedict hemma hos Emil och Linn i söndags. Maaagiskt gott!

Heyo. Visst har jag sen sommarens värmebölja tänkt ”det kommer nog aldrig bli kallt igen”. Och här sitter jag nu med 8 ynka plusgrader utanför fönstren och huttrar. Buuurrrrrr! Jag har dock alltid älskat hösten eftersom alla snygga kläder går att använda då. Långa kappor, polotröjor, stövlar, boots och lager på lager. I min värld är det mycket trevligare och snyggare än shorts, klänningar och skira linnen. Därför vinner 8 plusgrader mot 30 plusgrader alla dar i veckan. I alla fall med mitt mind set just nu idag, för som en vanlig människa förändras ju det där tänket från dag till dag. Haha.

I övrigt är jag inne i en riktigt grubblande period. Igår började jag till och med börja tänka ”vad vill jag göra i livet?”, vilket är typ den yttersta frågan ever. Jag kommer dock alltid tillbaka till att jag vill känna mig glad, nöjd och lycklig och då har jag en del vägar att gå gällande jobb, fritid och övriga livet. Grubblandet är bra tror jag. Det tvingar mig att känna efter och ta beslut eftersom tiden är så flyktig och snabb. Så vi får väl se vart jag hamnar till slut men det kommer definitivt vara på en plats där jag känner mig just glad, nöjd och lycklig.

I övrigt har jag börjat lära mig italienska om kvällarna. OH YEAH. Jag har alltid velat kunna italienska just för att det är ett så jävla vackert språk, så lucky me att det finns awesome appar med lektioner som kan lära mig språket. Igår när jag satt och gick igenom en lektion fick jag ett peppkänsla på att lära mig i kroppen som jag inte känt på flera, flera år. Jag tar det som ett tecken att mitt undermedvetna tackar mig för att jag bockar av en sak på sånt jag vill göra.

❤️