S01E129 – Frågebatteri och avslut

Rosenqvist och Tält
Rosenqvist och Tält
S01E129 - Frågebatteri och avslut
/

I veckans avsnitt (och Tält och hans vänners sista avsnitt) pratar vi, vackra ord, att Emelie tar flyget framför tåget, att Nicklas blir mållös, att dö i en biosalong, att inte betala för Fast and Furious, Nicklas förkärlek till Adam och Eva, Black Jack, tips på bra P3-dokumentärer, jämförelse mellan black metal och en kohage, köpa månadsmagasin på Pressbyrån, om att vara en bättre duo än Keplers, skivorna ”Det är vad det är” och ”Ett glas vin fast på latin” och mycket mer.

S01E128 – Om jag hade mördat någon kanske

Rosenqvist och Tält
Rosenqvist och Tält
S01E128 - Om jag hade mördat någon kanske
/

I veckans avsnitt pratar vi om att umgås, spela in våra samtal, fotografier, vilken årskurs skolfoto Nicklas är nöjd med, skillnaden samt likheten mellan fåfäng och ytlig, att vara på tjejmiddag, vad som inte pratas på tjejmiddagar, sitta utomhus till 01.30 på sommaren, ta en frukost på IKEA, en smygande man som snor kaffe, att inte tala sanning inför polisen, om vi är bra diplomater och mycket mer därtill.

S01E127 – Det är inte min uppgift

Rosenqvist och Tält
Rosenqvist och Tält
S01E127 - Det är inte min uppgift
/

I veckans avsnitt pratar vi om Allsvenskans säsongspremiär, att handla tillsammans, vara strategisk i butiken, få ett bra kilopris på Brännvins-osten, inträdesprov till Kalle Flygares Teaterskola och Dramaten, Youtube-kommentarer om Lars Ulrich, Gösta Ekmans död och Nicklas sorg kring Göstas bortgång, imitations-bonanza, uppträda inför publik, The Beatles kontra Elvis Presley och mycket mer därtill.

S01E126 – Det var vidrigt uselt

Rosenqvist och Tält
Rosenqvist och Tält
S01E126 - Det var vidrigt uselt
/

I veckans avsnitt pratar vi om poddens nya namn och eventuella riktning, om Emelie egentligen skulle varit med från början, våra händelselösa veckor, Nicklas bild om när Emelie är på salong, outar namnen på våra frisörer, Nicklas längtan till Allsvenskan i fotboll, Katarina Ewerlöfs röst, att vara en stor kändis, Tiny Tears av Tindersticks, att vara nervös och mycket mer därtill.

S01E125 – Räknas det när jag inte stod vid kanten?

Rosenqvist och Tält
Rosenqvist och Tält
S01E125 - Räknas det när jag inte stod vid kanten?
/

I veckans avsnitt pratar vi om Nicklas som aktör, bli självgod i rollen, Emelies framgång i bowlinghallen, frikyrklig skolgång, skillnader på fotbollsmål, illaluktande korridorer, Brie Larson som mamma, Emelies fantastikärlek Kevin Spacey, ett eventuellt namnbyte och mycket mer därtill.

S01E124 – Gå in i andra rummet och bli full

Rosenqvist och Tält
Rosenqvist och Tält
S01E124 - Gå in i andra rummet och bli full
/

I veckans avsnitt pratar vi om att handla hårvax på Åhlens, om det stämmer att lika barn leka bäst, olikheterna oss emellan, lösa ett sudoku, att eventuellt ha blivit avvisad från en offentlig plats och mycket mer.

S01E123 – Explicit Content

Rosenqvist och Tält
Rosenqvist och Tält
S01E123 - Explicit Content
/

I veckans avsnitt pratar vi om bowling, vad man gör med klotet, Emelies ojämna poängserie, Nicklas som självutnämnd rådgivare, introducerar ett nytt koncept, rubiks kub, ta the high road eller ge pikar, volym på musik, Emelies relation till diverse dansband, Motley Crues avsked och mycket mer.

S01E122 – Konstigt är det vackraste ordet

Rosenqvist och Tält
Rosenqvist och Tält
S01E122 - Konstigt är det vackraste ordet
/

I veckans avsnitt pratar vi om att äta vildsvinskorv, tidningen Uncut, konstig i olika synonymer, serien Skam, att komma försent till lektioner på konstiga sätt, att vara tönt på gymnasiet, Nicklas vistelse i Norge, vinnarinstinkt, förlust och vinst som påverkar ens humör, Carrie Bradshaws präktighet och mycket mer.

S01E121 – Det är typ som att ta livet av sig

Rosenqvist och Tält
Rosenqvist och Tält
S01E121 - Det är typ som att ta livet av sig
/

I veckans avsnitt pratar vi om att vinna på musikquiz och sedan floppa, att semestra i Bad Gastein, bli matförgiftad efter att ha varit sjuk, skidestetiken, Charlotte Perrelli, en eventuell get-together till finalen, kommande artister, Roger Pontare och mycker mer därtill.

S01E120 – Sitta i en fåtölj och chillaxa

Rosenqvist och Tält
Rosenqvist och Tält
S01E120 - Sitta i en fåtölj och chillaxa
/

I veckans avsnitt pratar vi om manlighet, Judd Apatows filmer, Freaks and Geeks, manlighet kontra kvinnlighet, skriva en tenta och vara kissnödig, köpa bröllopsklänning, att ha en roast på sitt bröllop, att inte göra något, hypotetiska stand up karriär, och mycket mer därtill.

S01E119 – En Velociraptor till husdjur?

Rosenqvist och Tält
Rosenqvist och Tält
S01E119 - En Velociraptor till husdjur?
/

I veckans avsnitt pratar vi om våra veckor, att ha en Velociraptor som husdjur, måla på TVn, Emelies sinnen, nödvändiga köksnödvändigheter, att vara stolt, ny medlem i Spice Girls, att använda sina sinnen, Zinedine Zidane som Lego-karaktär, att vara glad över sina presenter och mycket mer därtill.

S01E118 – Det tar mig en kvart att ändra åsikt

Rosenqvist och Tält
Rosenqvist och Tält
S01E118 - Det tar mig en kvart att ändra åsikt
/

I veckans avsnitt pratar vi om hur vi upplevde julen, våra julklappar, ett experiment under bokrean, Nicklas syn på bandet kent, hans förändrade syn på bandet, Grotesco-revyn på SVTPlay, Nicklas har sett på Indiana Jones, om Emelie ska ta sig an Jordskott på nytt och mycket mer därtill.

S01E117 – God Jul och gott snack!

Rosenqvist och Tält
Rosenqvist och Tält
S01E117 - God Jul och gott snack!
/

I veckans försök till ett juligt avsnitt pratar vi om våra stundande julledigheter, Emelies fääst, julklapparna vi gav till varandra, våra kommande årskrönikor och mycket mer.

S01E116 – Detta är ju egentligen en dålig cover

Rosenqvist och Tält
Rosenqvist och Tält
S01E116 - Detta är ju egentligen en dålig cover
/

I veckans avsnitt pratar vi om Så mycket bättre, lära känna nya artister, uppmuntra kreativitet, Nicklas supporterskap till Ted Gärdestad, Musikhjälpen, om Nicklas gillar Kodjo eller ej, få dåligt självförtroende, Nicklas plan med podcasten, att börja titta på Filip och Fredrik igen och mycket mer därtill.

S01E115 – Jag kommer aldrig stressa

Rosenqvist och Tält
Rosenqvist och Tält
S01E115 - Jag kommer aldrig stressa
/

I veckans avsnitt pratar vi om uppehållet som varit, att Emelie är den rationella av oss, vibrationen på Nicklas telefon, vara manager i NHL17, vänta på Emelie vid tåget, Nicklas önskan att förändra Emelie, hunden Totta i vår imaginära inspelningsstudio och mycket mer därtill.