Semester 2021.

Heyo. Idag är det sista jobbdagen innan några goa veckors semester för min del. YAY! Jag är sååå pepp på denna sommar. Det står inte bara inbokad vaccinering på schemat utan jag behöver verkligen vila mitt jäkla huvud. Det skumma när jag byter jobb på våren är att jag glömmer att jag faktiskt har jobbat 100 % i år fast på två olika arbetsplatser. Så min hjärna tänker ”äh, jag behöver inte semester, jag är ju ny på jobbet” och sen kommer hjärnan på sig själv.. och förnuftet hoppar fram – tack och lov! Jag hoppas värmen håller i sig och att det blir många fina dagar i solen framåt. Jag är absolut ingen soldyrkare men jag blir gladare av ljus och bara det skapar gött humör även om jag inte ligger och deluxe-steker på en strand. Jag kommer som vanligt föräta mig på jordgubbar, fira min födelsedag och frossa i glass samt njuta av en överdådig mängd glas rosé.

I övrigt är min sommar väldigt oplanerad. A och jag tänkte verkligen ta den som det kommer med någon inplanerad staycation och restaurangbesök. Självklart kommer även Kalmar få sig ett besök. Mitt älskade Kalmar där det blir många mysiga stunder med alla mina fina hjärtan som bor där.

Ha en fin sommar nu alla fina! Om ni har tråkigt rekommenderar jag starkt att ni lyssnar på några avsnitt av min och Nicklas succé-podd – Rosenqvist och Tält ❤️ 🌸 ☀️