Nämen hallå!

Wow. Plötsligt händer det och ett blogginlägg blir till. Fabulöst! Det är skitlänge sen jag bloggade sist och det finns såklart massor att prata om. Det viktigaste är väl insikterna jag fått gällande mig själv, som vanligt, hahah. Jag läste ett tidigare blogginlägg om min nackspärr och höll på att himla ögonen ur mitt huvud. Det berodde på jobbet och att jag inte trivdes, punkt slut. Men jag försökte verkligen trivas och det ska jag ha kudos för. Jag önskar bara att jag vågar vara mer ärlig mot mig själv i framtiden så jag inte går runt och lider i onödan.

Jag fyllde 35 år för snart en månad sen. Det är så konstigt att börja närma sig 40. Det finns så mycket jag som yngre trodde om 30-plussare som verkligen inte stämmer. Den största fördomen är väl att alla skaffat barn och ”börjat se sitt riktiga värde i livet” eller repliken ”innan barnen visste jag inte vem jag var”. Självklart är det inte så men jag har insett att jag är en minoritet som 35-åring utan barn och det är okej. Jag är inte emot tanken att jag också blir mamma någon gång men vi får se. Jag vill ta beslutet på mina villkor inte omvärldens eller min töntiga biologiska klocka som jag verkligen tycker är extremt omodern. Det löser sig på ett eller annat sätt.

Nu ska jag återgå till jobbet för semestern är över sedan tre veckor tillbaka och nästa vecka kickar det mesta igång på allvar för mig och mitt gäng. Det är mycket kul på gång och som vanligt ser jag fram emot hösten, kylan och tända ljus.

Kramar 💕