Musik & det som är viktigt.

Det känns så bra att oktober bara är runt hörnet. Jag har insett att det förmodligen är min favoritmånad och då mycket på grund av att naturen blir alldeles gul i olika nyanser. Idag började jag även traditionsenligt kika på mitt älskade Twin Peaks igen vilket för mig står för just höst, natur och mystik. Love it. Kissen är förresten helt återställd nu efter tandoperationen. Hon var verkligen inte sig själv i typ en vecka efter ingreppet men sen var det som att någon tände en lampa och min mysiga kisse var tillbaka igen. Kärlek ❤

Jag har ett musikprojekt igång som kommer ta fart igen i höst. Målet är att få ut en EP med egenskrivna låtar tillsammans med min musikkompis Per. Jag ser fram emot en musiksession här hemma om några veckor som gör att vi kommer framåt och närmare målet.