La vie en Rose.

Heyo och god tidig morgon. Jag tänker fortsätta mitt klagorace som jag påbörjade i förra inlägget. Jag börjar på allvar tro att min kropp håller på att vittra sönder.. Min gamla vän nackspärren har nämligen hälsat på igen. Det var typ 4 månader sedan sist men nu är idioten här igen och jag stör ihjäl mig. Det blir lite bättre dag för dag och jag försöker röra på mig så mycket som det går, men så arbetar jag 8 h framför en dator också vilket inte alltid är det bästa för en svag nacke. Men hoppet lever eftersom jag typ vet hur jag ska röra mig, sträcka ut nacken och bete mig för att det ska gå över fortast möjligt. Så heja, heja.

Utöver mina tecken på ålderdom så är det fullt ös på jobbet igen. YAY! Idag ska vi kicka igång ett stort webbprojekt där jag b la ska utföra användarintervjuer, vilket jag alltid tyckt är kul och intressant. Det kommer alltid fram så mycket klokheter när man pratar med kundens kunder. Dom ser webben ur sitt alldeles egna perspektiv och olika perspektiv är typ det viktigaste som finns när bra saker ska byggas.

♥️