Hortons huvudvärk & annat gött.

Heyo och god morgon pals. Good lord vilken crappy start på denna veckan jag har haft. Det började i och för sig redan i lördags/söndags när jag insåg att jag måste blivit matförgiftad eller någonting. Min mage var som en uppblåst ballong och det kändes typ som att jag skulle implodera och explodera på samma gång. Därefter upplevde jag för första gången Hortons huvudvärk natten till tisdagen. Tydligen är det en plötsligt migränliknande huvudvärk som ofta väcker en på nätterna och som inte går att lindra med t.ex. en Ipren. Huvudvärken känns på ena sida av huvudet, ofta runt ögonområdet och gör även att man får plötslig snuva eller nästäppa. Sjukt skumt och jag blev inte lite förvånad när min näsa började rinna kl 1 på måndagsnatten. Det gjorde sååååå ont i huvudet, men tack och lov gick skiten över efter nån timme så att jag kunde somna om. Phew. Jag hoppas innerligt jag inte får det snart igen, även om det verkar vara en huvudvärk som är återkommande under perioder. Please, please, pretty please.

Annars idag jobbar jag på och är som vanligt uppe i ottan och kickar igång dagen. Först nästa vecka kommer alla projekt igång så jag försöker verkligen ta vara på denna vecka genom att förbereda allt jag kan inför den intensiva hösten som väntar. Det ska bli kul att komma igång med webbprojekten igen och att få skapa grymma saker med mina kollegor. YAY! Nu ska jag göra mig en kopp earl grey och se om jag kan hitta någon peppig musik att skapa workshopunderlag till.

☀️