Back to it.

Heyo. Så var semestern slut och det är dags för vuxenlivets jobbande att ta fart igen. Det känns helt OK eftersom min semester varit helt magisk. Jag och A har träffat så mycket vänner och rest en hel del (om än inte så långt) och vi har verkligen tagit vara på varje dag. Självklart är det skitsvårt att ställa om och börja jobba, haha, för jag är verkligen en expert på att verkligen varva ner och även ofta göra absolut ingenting. Fast ”ingenting” blir tråkigt efter ett tag och det är ju just därför man ska ha en roligt och utvecklande jobb att komma tillbaka till. Det är ju antingen det eller bli högt avlönad house wife på heltid som gäller. Pick and choose.

Jag längtar efter att komma tillbaka till kontoret när fler av mina fina kollegor är back on track. Det sociala är enligt mig halva dealen av att trivas på sitt jobb så hemma-jobbandet får gärna avbantas när allt vaccinerande går mot sitt slut så småningom. Btw.. jäääklar vad det gjorde ont i armen dagarna efter första vaccinationssprutan. Tydligen en vanlig biverkning men också så udda. Kändes som någon ilsk jäkel knockat min arm jöh. Aj!

Ps. För er som undrar kickar Nicklas och jag igång podden Rosenqvist och Tält igen till helgen, så i nästa vecka kommer ett sprillans nytt avsnitt finnas ute. YAY!

♥️