Vägen till en bättre arbetsplats.

Ni som läser min blogg och bor i Kalmar har kanske sett min nuna på busskurer (dom få som finns kvar, haha) runt om i stan. Jag är nämligen en del av Meridiums kampanj Sveriges bästa arbetsplats och det är såååå kul och utvecklande på samma gång. Ni vet ju hur mycket jag älskar att prata om mitt andra hem Meridium och hur otroligt bra jag trivs där. Det har sina anledningar och beror både på att vi på Meridium vill åt samma håll och bryr oss om varandra likväl som att Meridium som företag utvecklas mot att bli en arbetsplats som bryter alla normer som vi alla är sååå bekanta med gällande hur en arbetsplats skall vara och definieras.

Den här kampanjen är vårt sätt att lyfta fram alla awesome medarbetare som finns och uppmuntra alla där ute att hylla varandra. Ren jäkla glädje och gemenskap helt enkelt! Jag tror väldigt starkt på att det behövs paradigm-skiften i den värld som vi kallar vårt arbetsliv idag. Vi är inga maskiner och vi behöver uppfylla våra personliga syften i samförstånd med den arbetsplats vi väljer att ägna större delen av våra liv på. Det är helt enkelt viktigt att trivas på jobbet och det är en no-brainer för mig att ta bort hierarkier, dumpa påtvingade strukturer och tillåta arbetsplatser att styras av alla tillsammans. Jag hoppas att vi kan inspirera andra att tänka likadant och att vår kampanj sår ett frö som kan peppa andra att utmana gamla tankesätt.

?