Turn the page.

Bästa Jessie J. Hennes röst, person och scenspråk är alltid en påminnelse för mig personligen att aldrig ge upp, aldrig sluta sjunga och att varje dag är en ny chans till förändring 💛

Heyo. Två dagar kvar till semester! YAAAS. Det firar jag med att jobba och lyssna på P3 Dokumentär. Jag älskar att jobba fokuserat med en podd i öronen. Det måste dock vara en podd som jag redan lyssnat på så att jag kan lägga fokus på att just jobba, annars finns risken att jag blir för intresserad av podden och tappar tråden. Jag har alltid älskat dokumentärer, mysterier, skräck och psykologin bakom onda människor, så jag är inte förvånad att jag kan lyssna om poddar, se om hemska dokumentärer och binga psykologiska skräckfilmer. Jag gillar spänningen tror jag, typ att känna objektivitet och stå en bra bit ifrån det läskiga liksom. För vem vill uppleva något hemskt head on?! Näe vet du vad.

Annars idag planerar jag att ta världens skönaste dusch när jag kommer hem för varmvattnet har fuckat ur i vårt lägenhetshus (för typ tredje gången på en månad). Jag tog en desperat kalldusch en gång – aldrig igen. Och då menar jag inte en halvljummen dusch som går att härda ut utan verkligen en ISKALL jävla istids-dusch som fick mig att skrika i frustration. Jag har aldrig duschat så snabbt någonsin. Vet i fan ens om jag hann bli ren, haha. Det är i alla fall sagt att vattnet skall fixas idag, så därför är duschen jävligt inplanerad. Det är nästan så att jag vill skriva in det i min kalender.

☀️