Tre dagar.

Heyo morningfolks. Vet ni vad? Idag är det bara tre dagar kvar för mig på mitt nuvarande jobb och det känns heeeelt sjukt. Hur skall jag kunna lägga nästan fyra år bakom mig och se framåt?! Det är läskigt men samtidigt har jag aldrig varit så här pepp på någonting. Det ska bli så kul att både flytta och börja på en helt ny arbetsplats och lära känna nya kollegor. Mitt val att flytta och börja på ett nytt jobb är verkligen ett självförverkligande steg i mitt liv. Jag ser det som rent nödvändigt för att jag skall utvecklas ännu mer som person och även, självklart, få bo med den jag älskar. Vi kommer få det supermysigt och det ser jag också fram emot. Phew. Det är mycket att tänka på nu de här sista dagarna och jag vet i tusan hur jag kommer vara rent mentalt på fredag när jag ska krama om alla mina kollegor och säga hej då.. YE-SUS.

💚