The past hurts.

Heyo. Det finns inget bättre än att vara först på kontoret och kunna dra på en country-dänga på högsta volym. Idag fick det bli Chris Stapleton med låten Broken Halos. Mycket mysig låt.

Annars idag är jag fortfarande lite omtumlad efter utvecklingssamtalet igår. Jag och Magnus satt och pratade i två timmar om allt som rör min utveckling. Vi kom även in på mina drivkrafter och varför jag tycker vissa saker är viktigare än andra. Mitt förflutna kom på tal och jag blev känslosam. För mitt förflutna gör jävligt ont ibland och jag påminns om det varje dag. Många har svårt att relatera till hur fucked up en person blir av trauman och av andras dåliga beteenden mot en. Det har rört till väldigt mycket hos mig och jag förstår varför jag drivs av de saker jag gör med sådana saker i min ryggsäck. Hur som var det väldigt nice att prata om det och visa den sidan av mig som är väldigt sårad, men som ändå växt utifrån det. Som jag sa till Magnus ”svåra saker gör en både jävligt stark och svag på samma gång”. Det känns skönt att styrkan har vunnit i slutändan i alla fall och att jag lärt mig att använda min ”trasighet” till att förbättra mig själv och inspirera andra. Vi är inte perfekta och det är jävligt viktigt att komma ihåg.

❤️