The first day of 2020.

Gårdagens efterrätt på The Strand. MUMS.
Det magiska upplysta taket där vi satt igår på The Strand.

Heyo. God fortsättning, kompisar! Äntligen är det ett helt nytt år med massor av nya möjligheter, planer och äventyr. YAY. Gårdagens nyårsafton var superfin. Jag och A firade med middag ute (på restaurang The Strand at Nybrokajen) tillsammans med Sandra och Daniel. Sen åkte vi hem till oss för en runda sällskapsspel fram till tolvslaget som skålades in med lite bubbel.

Idag har vi tagit det väldigt lugnt här hemma och bara varit. Det känns häftigt att det är ett nytt decennium och att jag får privilegiet att ta tag i ännu ett nytt år. Jag är en riktig lover of beginnings så nyår, hösten och måndagar är då jag får allra flest saker gjorda. Haha. Rätt skum egenskap men jag tappar lätt fokus om det jag gör inte är min absoluta passion, så allt som jag tycker är halvtrist, måsten eller rena learning moments utför jag alltid i början av perioder, efter vila, då min energi ligger på mer än 100 %. Jag vet att det kommer vara mycket fokus på mitt jobb fram till i alla fall april, vilket är rätt skönt att veta, men jag ser ändå fram emot att bli bättre på att utnyttja min fritid till min musik. Farmors ord kommer alltid förfölja mig annars; ”Emelie, sluta aldrig sjunga! Det är det viktigaste du har och du måste fortsätta sjunga, varje dag. Annars tappar du rösten.” I’m on it, farmor. I’m on it.

💛