Tea at the table.

Heyo. Gårdagens raseri över mitt muppiga öga fortsätter tyvärr idag, men med skillnaden att det inte blivit värre och möjligtvis är något bättre. YAY. Nu är det mest jag som känner att jag vill krypa under en sten och inte komma fram förrän jag ser normal ut igen. Så idag blir det naturligtvis hemmajobb, haha. Jag är så tacksam över att jag har ett jobb där jag kan jobba vart som helst. Bara jag har en dator så är jag kittad och klar liksom. Fördelen med att jobba hemma är också att jag redan avverkat en timme nu eftersom jag verkligen bara gick upp från sängen och satte mig vid datorn. Sen att jag ser ut som ett tredje världskrig i ansiktet med gul ögonsalva runt ögat är en annan historia. Yeye, jag är ytlig och saker kunde absolut kunnat vara mycket värre.. men mitt öga är just nu den där irriterande myggan som hela tiden flyger runt ditt huvud som du inte blir av med. Det gör en smått galen på sikt!

Oww. A var så söt förut när han försökte muntra upp mig. Rationell och tydlig som han är sa han ”Jag vet att du har det jobbigt nu, men jag tycker att du är vacker nu också.” AHHH. KÄRLEK. Ibland undrar jag vad jag gjort för att förtjäna en så fin människa i mitt liv. Han är fan bäst.

❤️