Tack 2019!

Heyo. Då vare dags att sammanfatta 2019! I år tänker jag göra det via detta bildkollage och en eminent lista över saker som jag tycker har varit viktiga för mig under året.

Nytt jobb – ny stad
Början av året innebar nytt jobb och försäljning av min lya i Kalmar. Det var kaos, helt ärligt, och jag minns hur jag fick influensan samtidigt som de inbokade visningarna av lyan var. Ipren var min bästa vän. Fy fan. Haha. Men såld blev den! Det var läskigt att flytta till Stockholm men också så jävla befriande med nytt jobb där jag fått forma otroligt mycket av min roll alldeles själv. Det känns bra och har känts bra sen jag blev anställd i april. Att jag också hittat ett gäng fina vänner via jobbet är ett stort plus i kanten. FK for lajf!

Samboliv
A och jag blev sambos i april och det har nog varit en större utmaning för honom än det varit för mig. Jag har varit sambo tidigare i flera, flera år och ser det inte som något klurigt alls. Vi har klarat av det fint och jag hoppas A tycker att vi kompromissat på ett bra sätt. Som han sa när vi flyttade ihop ”Jag vill att det ska kännas som att vi bor ihop. Inte att du flyttar in hos mig.” Och så blev det. Lovey dovey.

Egen musik
Per och jag har börjat komponera våra alldeles egna låtar ihop under 2019. Det tar längre tid än vad man kan tro men jag är så jävla stolt över vad vi åstadkommit hittills. Vi har en plan på att släppa en EP, men först måste första låten bli helt klar. Vi är på gång och det har känts som en härlig morot under 2019 att vi har vårt projekt ihop. It keeps me going and singing.

Värdefull
Jag kämpar dagligen med min självkänsla och under 2019 har den utvecklingen fortsatt, vilket jag förväntat mig. Jag känner mig starkare och det viktiga att påpeka är att jag känner mig starkare ensam. Som min fina vän Malone sa en gång ”du ska bara vara med människor som gör dig lyckligare, inte lycklig.” Jag är lycklig och känner mig värdefull ensam, men A och alla omkring gör mig lyckligare så allt känns helt i sin ordning så här i slutet av året.

Solig semester
I somras åkte jag, A, Daniel och Sandra till underbara Alicante på semester. Vi bodde i Daniels familjs hus och hade det helt jävla amazing. Jag är så tacksam att vi fick bo där med dem och lära känna dem mer. Jag kommer minnas resan resten av mitt liv. A, jag, Daniel och Sandra ska även fira nyår tillsammans vilket känns som den bästa avslutningen på året ever.

Tatueringarna fortsätter
Tatuering nr 2 kom till i slutet av sommaren. Tori Kelly’s pil på vänster underarm. Jag älskar den i sin enkelhet och planerar för tatuering nr 3. Förhoppningsvis kan A och jag upprätthålla vår sommartradition och tatuera oss 2020 också.

Badrumsrenovering
Byggdamm, tillfällig toalett och okända män i hallen präglade oktober och november 2019. Badrumsrenoveringen var tuff att gå igenom på grund av ändrade rutiner och att leva utan toalett. Jag är så glad över att det är över och att resultatet blev flawless och precis efter hur vi ritade upp badrummet i höstas.

Gott nytt år, pals! Ha en fantastisk nyårsafton nu och kramas i massor 💛