Summer girl.

Min lob har växt till sig under sommaren och solen har ljusat upp hårfärgen rätt rejält. Frisörbesök inbokat om några veckor.. vi får väl se vad jag hittar på rent färgmässigt då. You never know with me ✌️

Heyo. Så var då min allra sista semesterdag här. Jag ska ta det superlugnt fram till måndag. Igår sjöng jag i några timmar vilket var så jävla skönt.. Det var precis som att jag släppte ut en månads bibehållna energidepåer genom mina toner. Galet nice. Det är så jävla viktigt för mig att hela tiden sjunga och hålla igång min röst. När jag pluggade på högskola sjöng jag mycket, mycket mer än nu och tyvärr märks det på min röstkapacitet. Självklart försvinner inte min sångröst bara för att jag inte sjunger seriöst på en månad, men tekniken rostar till sig och det kan vara frustrerande i sig. Jag gör mitt bästa med tiden och energin jag har för sången i alla fall och det ger jag mig själv en stor eloge för.

Jag är lite sugen på att fixa min andra tatuering i helgen. Motivet är klart sedan länge och A och jag har som en liten sommartradition att spontan-tatuera oss där det finns drop-in-tid. Vi får la se vad han säger om min idé när han vaknar om ett tag (sover som en stock idag tydligen ♥️). A och jag brukar prata om att han verkligen har breddat min comfort zone inför många saker i livet och gällande just tatueringar, vilka jag var rätt rädd för innan, har han verkligen öppnat upp mitt sinne för.

🍸