Sommarprat.

Heyo. En ny vecka och nu är vi till och med inne i juli. Tiden går för fort! Juli är min födelsedagsmånad och det ska bli spännande att fylla 32 år. Vuxenheten fullkomligt skiner omkring mig, right?

Idag har jag lyssnat igenom Isabella Löwengrips sommarprat som har fått ordentligt mycket negativ kritik. Jag tycker det var helt okej om än med mindre djup än vad jag hade önskat. Hennes slutord gällande hennes syfte och peppen till andra tjejer hade enligt mig kunnat få ta mer plats i hennes sommarprat än alla historier om företagen hon skapat. Isabella har definitivt mer djup än så. Jag väljer att tro det utan att känna henne personligen för jag försöker alltid se bortom vad vi gör för att kunna se vilka vi är istället. Det är det som är genuint och inspirerande.

Apropå sommarprat så spelade jag in ett eget sommarsnack i Nicklas och min podcast back in 2016 som jag lyssnade igenom alldeles nyss. Mycket har hänt i mitt liv och med mig som person sen dess, såklart, men ni kan lyssna på det ovan om ni har lust. Jag pratade om min personliga resa gällande vänskap, beteenden och min självkänsla.

❤️