Sol och snart påsk.

Jag såg Bohemian Rhapsody i helgen och upptäckte låten Hammer To Fall. Extremt bra låt och filmen ger jag lätt 4/5 🍫. Muchos goodie!

Heyo. Här sitter jag och skriver från en Mac-dator för första gången ever. Japp. Min nya jobbdator fick bli en Mac och hittills har jag vant mig väldigt snabbt och ser egentligen ingen skillnad alls mer än att operativsystemet fungerar annorlunda. Jag har lyckats lära mig det mesta på en vecka liksom så det känns guld. Annars rullar dagarna på fint här i STHLM och jag trivs fantastiskt bra. Andreas och jag har precis planerat hur vi skall inreda med lite nya möbler and such och det är, som sagt, förvaring som är the big thing. I övrigt har jag seriöst börjat fundera på om jag inte är pollenallergiker så mycket som jag nyst de senaste veckorna. Mitt ansikte har dessutom typ blivit ett enda stort eksem också vilket jag rent kräm-mässigt jobbar big time på att försöka komma till bukt med. Lösningen är i princip att doppa ansiktet i fukt så ofta det går och investera i alla eksem-krämer med och utan kortison som finns. Jag läste dock någonstans att det kan ta upp till 6 månader innan ett riktigt djupgående eksem försvinner och eftersom jag varit eksembarn sen jag föddes så har jag nog aldrig blivit kvitt ett enda jäkla eksem. Haha. Fail! Det är tur att jag är så jävla glad i övrigt just nu annars hade eksemen tagit kål på mig rent psykiskt kan jag säga.

🧡