Skidskytte, framtidslängtan och brunch.

Malin, Freja och jag (Jakob bakom kameran).

Heyo. Jag har verkligen inte varit särskilt sugen på att blogga på ett bra tag nu. Det är rätt ofta jag bara känner – näe. Det är väl det som är lyxen med en personlig blogg dock som typ ingen läser, att jag kan skriva när fan jag vill. Sen senast har jag det tyvärr exakt lika busy som tidigare och helgerna och timmarna efter jobbet är guld värda. Jag längtar efter lugnare tider och nya strategiuppdrag, vilket jag vet dyker upp till våren, så jag kör på så tiden går fort, fort förbi. Trist att känna så egentligen men jag är verkligen någon som framtidslängtar nu eftersom jag kommit fram till vad jag faktiskt vill göra och den insikten känns jävligt skön.

Annars idag kikar jag just nu på skidskytte och är superglad över den fina brunchen jag var på igår med Malin, Jakob och Freja. Så himla fina människor. Jag är så glad över att jag hittat några riktigt grymma pals även här i Stockholm. Brunchdejten vi hade igår utspelade sig på restaurang Lykke och det var typ den lyxigaste brunchen jag varit på ever. Riktigt mums utbud med allt från grillad kyckling, pannkakor, krabba och omelett till creme brûlé, pajer och chokladkakor. Värt varenda öre.

💚