Singing is my air.

Då Pers och mina egna låtar inte är klara ännu så bjuder jag här på vår tolkning av Rivals Sons’ Open My Eyes som vi spelade in för ett bra tag sen. Jag på sång och Per på alla övriga instrument utom trummorna och han har även såklart klippt/mixat/proddat det hela. Grymt!

Heyo. Jag är typ precis hemkommen från en sångsession hemma hos bästa Per. Såååå jävla nice det var att sjunga och spela in igen! AHH. Alla potentiellt dåliga saker som florerade i mitt huvud bara POFF försvann och jag är sååå tacksam över att sång och musik gör det för mig. Det är som att trycka på en feel-good-knapp och få till både fokus, glädje, flow och ett jävlar anamma. Snacka om boost. PHEW. Jag är dock fortfarande rätt sliten i rösten efter förkylningen men Per och jag lyckades jobba igenom det värsta och i slutändan färdigställde min röst en hel låt. Jag är amazed över min kämparvilja, men jag ville helt enkelt känna att det vi spelade in blev awesome eftersom vi inte hinner göra en sångsession varje vecka. Jag tog vara på tiden och är supernöjd. Nu har vi snart två egna låtar helt klara och jag börjar ana en EP i horisonten. Det känns så jävla bra.

💜