Sing with me.

Igår firade vi bästa Nathalie som fyllde 30 år. Hon hade fixat såå fint hemma hos sig med pasteller, muffins och tacos.

Heyo fredagsfolks. Jag har kommit in i en sån där riktig jag-älskar-fredagar-period nu. Det beror förmodligen på att helgen ofta innebär att jag får träffa min Andreas och då kan jag inte göra så mycket annat än att fullkomligt älska helgen, right? Haha. I övrigt sitter jag som på nålar just nu och försöker jobba medan jag vet att Tori Kelly kommer släppa en låt från hennes upcoming album Hiding Place (release 14/9) nån gång under dagen. Det är fantastiskt hur ivrig och glad jag blir av låtsläpp från favvoartister. Det är exakt samma känsla som när jag var liten och fick julklappen jag önskat mig. Jag kunde låsa ute omvärlden i flera veckor – helnöjd. Det känns som ett privilegium att fortfarande få uppleva den känslan som 30+are så den här fredagen är ju fullständigt amazing.

Hoppas ni får en fin helg, finingar! ?