Regn, jobb och sömn.

Heyo. Haha. I know. Så jävla deppig rubrik, men ibland är livet precis de där tre orden rent symboliskt och även rakt av. December i Stockholm är mycket regnigare än vad jag någonsin hade kunnat tro som inflyttad smålänning. Jag menar jag befinner mig ändå 50 mil från Kalmah, regnruskets mecka, så något mer snö borde ligga på marken nu, right? Jag har så förbannat mycket att göra på jobbet just nu att jag knappt ens reflekterat över regn, rusk och vad jag egentligen gör när jag kommer innanför dörrarna efter kl. 17. Helt väck. Men jag mår bra, A mår bra och snart är det julledigt. Som vi längtar. På lördag ska vi fira julen och byta julklappar. A har två paket till mig (!) och jag stoltserar med ett enda stort till honom. Sen ska vi ut och käka på kvällen vilket jag ser sååå mycket fram emot. Jag älskar att äta på restaurang och jag ser fram emot att beställa in en god drink och prata strunt med han-den-där-underbara som jag älskar. Gosh. Jag är riktigt lovey dovey ikväll och det känns fridfullt. Det finns liksom alltid utrymme till att vara snällare, mer kärleksfull och mer förstående. Det försöker jag leva efter till 100 %.

💜