Planning for a better future.

Heyo. Jag lovade mig själv att jag skulle skriva mer nu under sommaren och jag kan meddela att jag absolut uppfyllt mitt löfte. Här om dagen började jag skriva ner saker som jag framåt vill berätta om i min bok. Jag har fortfarande inte bestämt mig om den skall handla om mig på något sätt eller om jag skall gå roman-vägen med inspiration från mitt eget liv. Vi får se helt enkelt! Det känns i alla fall väldigt skönt att ha börjat skriva och ha en plan för allt jag skriver ner. Jag kan verkligen rekommendera att skriva ner jobbiga saker för då blir det inte alls lika laddat. I min värld behöver otroligt mycket avdramatiseras, arkiveras men även komma upp till ytan, så att skriva ner det är underbar terapi.

Annars idag har A och jag varit iväg en sväng på Söder. Vi promenixade från Skanstull till Tantolunden där vi chillade i solen i några timmar. Vi pratade om allt möjligt, drack rosé och hade det supermysigt. Jag gillar såna dagar när vi bara strosar omkring och pratar. Vi har känt varandra i två år nu men det känns ändå som vi alltid har så mycket att prata om. Han gör mig väldans lycklig den där A ♥️