Planer, poddande och styrka.

Heyo. Det känns lite som om jag tittar ut bakom ett stort moln av busy-busy och tar ett djupt andetag just nu. Phew. Denna veckan har inneburit mycket känslor och enormt mycket stå upp för mig själv. Det tar alltid massor av energi för mig när jag behöver rätta till något som känns off i mitt liv. Jag blir helt jävla slut. Efter imorrn förmiddag kommer mitt inre jäkla kaos kunna lugna ner sig (förhoppningsvis) och jag ser fram emot det så inni tusan. Ikväll har A lovat en riktig mys-middag också så att jag ska vara mer harmonisk inför imorrn. Han är så jävla underbar. AHHH. Nicklas och jag har förresten kört igång säsong 5 av vår podcast Rosenqvist och Tält! Det känns superkul och vi försöker spela in en gång i veckan, beroende på hur vi har det rent tidsmässigt. Ni kan lyssna på det senaste avsnittet här nere ☀️