One dark morning.

Heyo. Good lord vad gott jag sovit inatt. Denna vecka har varit intensiv för min hjärna och igår var första natten då jag bara slappnade av bakom pannbenet och sov som en stock. Helt jävla amazing.

Jag kan inte förstå att det snart är helg. Igen. Veckan har varit jävligt rolig så det är ju självklart anledningen till att tiden fullständigt flugit iväg. Igår körde jag en presentation för en kund gällande en förstudie jag gjort och alla var nöjda och peppande. Det känns fint att uttryckligen få höra att jag gjort ett bra jobb och att kunden längtar efter att sätta mitt arbete i rullning så småningom. Det känns väldigt privilegierat att ha det så. Jag tänker alltid tillbaka till mina första anställningar efter gymnasiet då jag bara jobbade för att få in cash på kontot. Den motivatorn räckte i typ en eller två månader, sen ville jag utvecklas, känna flow och göra något nytt. Som timanställd var tyvärr möjligheterna till att utvecklas väldigt, väldigt små. Jag var en inringd resurs helt enkelt. Men vi måste alla börja någonstans och utan den erfarenheten skulle jag inte sitta här nu, nöjd med livet och med en briljant vecka bakom mig. Yep. You grow and you learn, folks.

☀️