Nytt år – nya löften

Det finns alltid något magiskt med ett nytt år likväl som det finns nya chanser till att skapa något fantastiskt varje morgon. 2019 är nu här och jag har nog aldrig haft så här mycket planer och mål förut vilket skrämmer mig rätt rejält om jag skall vara helt ärlig. För det är läskigt med förändring och det känns in i märgen när jag börjar tänka på vad alla planer skulle innebära för mitt liv som jag lever just nu. Det hade blivit något helt annat och jag tror rädslan kommer ur att jag inte vill behöva lämna det som är även om det som blir är precis det jag behöver och vill ha. Jag vill vara en person som har lätt för att förändra mig men jag har nog alltid varit rätt försiktig och noga avvägt risker gentemot vinningen i förändringen. De planer jag har nu är rätt riskfyllda enligt mitt föregående sätt att agera men skillnaden är att planerna nu känns extremt roliga och spännande. Så i allt filosoferande tror jag att jag helt enkelt vill bli bättre på att bara göra saker och inte tänka så jäkla mycket. För jag kan alltid backa bandet när det gäller just det här sakerna så vad har jag att förlora?

Jag gillar att kunna ha monologer med mig själv här på bloggen för det blir alltid så mycket klarare när jag skriver ner allt i text. Svårigheter känns inte så svåra och jag inser att det egentligen bara är att göra något och sedan se vad som händer. För gör jag ingenting så händer heller ingenting och jag är soooo done med att stå still och trampa.

Gott nytt år och god fortsättning, pals! ?