Ledighet, pyssel och sång.

Heyo. God jul åde! Jag kan tänka mig att ni är ett gäng som fortfarande firar jul för fullt med er familj och släkt just nu. För min del tog julfirandet slut igår då jag tog mitt jäkla cat mama-ansvar och flög hem till Stockholm igen. The kittehs needed me! Det är lite klurigt med kattvakt över jul, så det fick bli en snabbvisit hemma i Kalmar helt enkelt. Det var som vanligt en väldigt rolig, högljudd och mysig jul med familjen Rosenqvist/Lönngren. Jag är rätt ovan och inte världens största fan av kaos, mycket folk, höga ljud, barn och skrik men jag tycker det är kul i mindre doser. Det var underbart att få hänga med båda mina systrar också, vilket inte händer så ofta då Johanna, the oldest, bor i Åre och jag numera hänger i Stockholm.

Nu sitter jag här hemma i lyan med en kopp morgon-te och planerar upp vad jag ska hitta på alla mina lediga dagar framåt. Jag är superpepp på att sjunga och fila på låtarna men jag insåg också att lyan behöver en rejäl genomstädning och att kylskåpet behöver fyllas på. Så utöver sång, pyssel och chillaxande får jag nog även ta på mig housewife-handskarna.

💛