Konsert och utflykt.

Heyo måndagsfolks. Pepp på en ny vecka? SÅKLART! Förra veckan var väldigt fin för min del med både en Mumford and Sons-konsert i Globen och ett helgbesök hos Robin och Josephine i Trosa. Mumford and Sons är ett band jag inte lyssnar på alls, men deras liveframträdande var riktigt kompetent och mysigt. Ja. Mysigt är fan helt rätt ord. Det var även supermysigt att strosa runt i Trosa och upptäcka ett helt nytt smultronställe som gav mig allvarliga Smögen-vibbar. Senast när jag var i Smögen var jag nykär, 18 år och hade min livs värsta ögoninflammation – på båda ögonen. Oh them memories! Ett nytt Smögen-minne vore gutt hörrni, haha. Hur som har jag kickat igång den här veckan med massor att göra på jobbet och jag har även några fina kompisdejter inbokade. Mysigt var dagens ord ja!

☀️