Suckar, tårar och kraft.

Heyo. Phew, vilken jävla vecka jag haft. Jag har nog aldrig varit så här trött. Ye-sus. Under mina år inom branschen webb har jag definitivt stött på högt tempo inom olika projekt jag varit med i, men detta är bortom min comfort zone tusen gånger om. Jag tänker absolut inte gå in på detaljer men jag kan väl sammanfatta det med att jag inte tycker att jag är rätt person på rätt plats. Haha. Detta passar säkerligen någon annan awesome superhjälte men jag har helt andra ambitioner gällande vad jag vill göra med mina åtta arbetstimmar under en dag.

Hur som, nu äre helg och jag lyckades ändå komma ifrån tidigare idag bara för att få lite andrum. Jag kompromissar typ aldrig med min arbetstid och min fritid. Eftersom jag även älskar att sjunga utöver att jobba med webben så, tja, då vill jag även hinna med det under veckorna och särskilt när jag är ledig. Så nu ska jag fixa mig en god kopp te, lyssna på riktigt bra musik och fira in helgen som jag längtat efter något helt otroligt.

Trevlig helg, gullos!

💚