Just another friday.

Heyo folks. Hoppas ni har en superfin fredag och att allt känns awesome. För min del har många pusselbitar fallit på plats de senaste dagarna och jag kommer förmodligen ha den lugnaste helgen ever efter dagens jobbande. SÅ SKÖNT! Jag har nämligen genomlevt en vecka med feber och influensa vilket verkligen varit riktigt trist och jag känner först nu att min energi börjar komma tillbaka. Förhoppningsvis kan jag börja sjunga igen i nästa vecka då det som vanligt är sången och min röst som alltid tar allra mest stryk när jag är sjuk. Jag skulle väldigt gärna vilja bli klar med Pers och mina låtar innan jag flyttar nämligen så jag ser fram emot att sluta hosta och kunna använda mina stämband igen. Men tills dess tänkte jag spela nya Far Cry New Dawn som släpptes idag vilket jag verkligen sett fram emot sedan Far Cry 5 släpptes förra året. Fun times!

💕