Juni bakom hörnet.

Heyo. Jag insåg precis att vi går in i juni månad i morgon. Galenskap! Jag känner likadant varje år och det är tyvärr en biprodukt av att vara vuxen. När jag var liten gick tiden ofta supersakta, även när jag hade roligt som t.ex. under sommarlovet. Nu känner jag nästan alltid att jag inte hinner med att tänka på att klockan går ens, med undantag när jag väntar hos tandläkaren, på flyg eller dylikt. Tiden flyger iväg vare sig jag vill det eller inte helt enkelt. Jag fyller 32 bast snart, sommarbarn som jag är. Jag är lyckligare än vad jag någonsin varit men samtidigt känner jag mig yngre än någonsin även fast jag faktiskt alltid (duh!) blir äldre. Det är rätt knasigt, men samtidigt tror jag det är ett friskhetstecken. Lycka skapar den där lättsinniga och härliga kravlösheten som vi har som barn och jag har hittat den igen.

Hur som, nog med filosofi och självinsikter! I helgen vankas en Kalmar-resa och dop för min ena systers tredje barn Julie. En helg med familjen är precis vad jag behöver. Min äldsta syster är också i Kalmar, så det blir en awesome återförening av systrarna Rosenqvist. Magiskt!

Trevlig helg, folks! ☀️