Julfest, lite snö och frustration.

Heyo. Här sitter en helt slut människa. PHEW vilken vecka det varit. Det har varit både upp och ner – like life itself. Jag försöker bli mycket bättre på att ta motgångar, men det går helt ärligt sådär. En motgång för mig kan vara svårt som fan även om det bara är något smått och jag jobbar varje dag på att bli tuffare och se motgången som en utmaning istället för ett superhemskt nederlag. On a good note så var det julfest med bästa jobbet igår. Vi hade 20-talstema och alla hade klätt upp sig till tänderna. Jag körde på kavaj, skjorta och rött läppstift. Kände mig supersnygg och hade så jävla kul med gänget på jobbet.

Om vi smidigt då går från julfest till en av de luriga motgångarna så var jag förbi sjukhuset tidigare idag för en undersökning som tyvärr inte kunde genomföras och därför fick skjutas upp. Trist, eftersom jag var sååå inställd på att få det gjort, men det fanns inte så mycket mer jag kunde göra. Personalen var awesome i alla fall och lovade att skicka ut en ny tid snarast. Silver linings, folks. Fucking silver linings. Veckan kommer avslutas på topp i alla fall då mina fina föräldrar kommer på besök över helgen. Lovey dovey.

💜