Jazz, choklad och rosor.

Tori Kelly förklarar meningen bakom låten Coffee. Låtskriveri at it’s finest 🎶

Heyo. Äntligen helg och äntligen dags för ett blogginlägg! Jag kom hem från jobbet för en stund sen och sitter här och diggar med till nån random chill jazz-lista jag hittade på Spotify. Jazz alltså. Det har fastnat och hängt kvar sen jag pluggade musik för över tio år sen. Jag lyssnade aldrig på jazz förrän jag började plugga musik och insåg hur jävla awesome jazzmusiker är. Damn. Ingen musikgenre kan få mig så lugn och harmonisk som riktigt grym jazz.

Hur som är det helg nu och min fina sambo och jag taggar för På Spåret ikväll och en helg med god mat, kramar och massor med lugn och ro. Jag tycker inte om att upprepa mig men veckan har varit stormig om än med en hyfsat lugn avslutning, så helgen är mitt fluffiga, rosa avslappningsmoln just nu. Det ska bli så jävla skönt att bara vara och tömma hjärnan. Sen har ju Mello kickat igång nu. Äntligen! Jag är alltid hoppfull över att hitta i alla fall en grym låt när tävlingarna kör igång, men jag tror det är rätt svårt att slå John Lundviks perfektion förra året. Vi får la se.

Trevlig helg! 💜