Home and cold.

En fruktansvärt god ryggbiff som jag åt tillsammans med mams, paps och A på restaurang Magnus Ladulås i Gamla stan i lördags.
Jag och A på en bar ute i Vaxholm. Vi åkte dit med mams och paps i lördags. Supermysig dag!
Min älskade systerdotter Julie. Mams och jag passade henne i tisdags och hon var så här glad typ hela tiden. Goals 💕

Heyo. Nu är jag hemma från Kalmar igen och damn vad fint det var att vara iväg en sväng. Dagarna gick superfort och jag hann med att träffa min familj, Nathalie och mina tre brudar Anna, Malone och Erica. Underbart! Brudarna bjöd mig på middag ute eftersom jag fyllt år vilket alltid uppskattas. Det var såå fint att få sitta ner och prata och umgås med Nattis också. Jag saknar henne något otroligt och vi hade massor att prata om. Jag fick även några timmar alone time med älskade Anna igår. Vi fikade och shoppade en sväng, vilket självklart alltid ger mig gamla gymnasieminnen till när hon, jag och Josse skolkade från gympan regelbundet för att äta mat på stan istället. Haha. Vilka rebeller! Nu är jag alltså hemma igen och förbereder mig så smått för att börja jobba igen på måndag. Tre veckor går såå fort, men längden på ledigheten har känts jävligt perfekt. En vecka i Spanien, en hel vecka i Sthlm och sen några dagar i Kalmar skapar en rätt skön blandning av både fart, fläkt och chillax. Eftersom jag är en rätt upp och nergående känsloperson så behöver jag både fart och massor med lugn och ro. Denna semestern har verkligen gett mig både och.

Nu tänkte jag fortsätta skriva på mitt bok-projekt en stund och imorrn har jag planerat in en sångsession. Jag har inte tagit en enda jävla seriös ton på tre veckor, så min röst är verkligen redo. AHH.

♥️