Hemma från Spanien.

Heyo. Nu är A och jag hemma från en riktig toppenresa i Spanien. Detta blev verkligen en vecka att minnas. Vi bodde i Daniels familjs lägenhet i Torrevieja tillsammans med honom, Sandra och Jossi och jag minns inte senast jag var så här brun, nöjd och överhettad. Vi har haft strålande sol hela veckan med temperaturer mellan 27 – 32 grader i skuggan varje dag. Phew! I området där lägenheten ligger finns tack och lov en kvarterspool som vi besökte varje dag. Rent jäkla guld. Annars har vi promenixat massor eftersom lägenheten ligger en bit ifrån turistdelarna av Torrevieja. Vi drack goda drinkar i mängder, stekte på stranden, gick på marknaden, spelade Uno, åt supergod pizza nere i hamnen och besökte Laguna Rosa, där vi tyvärr inte fick bada men det var häftigt att se i alla fall. Vi firade även min 32 årsdag med att äta på en lite finare restaurang nere i hamnen. Till efterrätt drack jag en cava sorbet och jag vill typ enbart dricka det resten av sommaren nu, mums! Kan inte ha bett om en bättre födelsedag.

Jag tycker att det är rätt skönt att vara hemma i Sverige igen. Igår när vi landade regnade det i Stockholm och var 15 grader, men jag uppskattade det eftersom 30 grader stekande sol i en hel vecka faktiskt går att bli galet blasé över. Idag kommer dagen bestå av att catcha upp RHOBH och andra serier. En riktigt go chill day.

☀️