Friday, friday.

💜

Heyo. Äntligen Ă€r vi i slutet av denna tumultartade vecka! Jag ska vara superĂ€rlig och sĂ€ga att jag ser sĂ„Ă„Ă„ mycket fram emot att bara dĂ€cka i min soffa sen efter jobbet och dega. Damn sĂ„ gutt det ska bli! Ni vet den dĂ€r kĂ€nslan nĂ€r det kĂ€nns som hjĂ€rnan jobbat för mycket och inte fungerar riktigt som den ska lĂ€ngre? DĂ€r Ă€r jag just nu, haha. Jag tror vila kommer göra susen och att fĂ„ besök av min Andreas som jag lĂ€ngtar ihjĂ€l mig efter.

Jag vill ocksĂ„ slĂ„ ett slag för Nicklas TĂ€lt och min podcast Rosenqvist och TĂ€lt som nu Ă€r igĂ„ng igen. Idag slĂ€ppte vi avsnitt 5 i vĂ„r tredje sĂ€song och ni kan lyssna pĂ„ avsnittet HÄR. För att fĂ„ ut det mesta av avsnittet och Ă€ven avsnitt 4 sĂ„ slĂ€nger jag upp fotona vi diskuterar kring hĂ€r under (avsnitt 5 vĂ€nster, avsnitt 4 höger). Japp, fotodiskussioner Ă€r super fun, I promise! :)