Friday allure.

Heyo. Jag är helt slut innan den här fredagen ens har börjat hörrni. Gaulet. Igår var det fullt ös från att jag vaknade runt kl 6 till jag kom hem 12 timmar senare. Good lord. Men intervjuerna går på bra och igår hade jag några face to face-intervjuer som gav väldigt mycket, så jag är supernöjd.

Idag jobbar jag hemifrån igen eftersom det vankas hela tre telefonintervjuer, så just nu går jag igenom mina intervjufrågor för att spetsa till dem efter gårdagen. Jag lyckades även fastna på pendeln mellan Solna och city igår vilket var en ny upplevelse. Det hade varit någon olycka tidigare under dagen och tåget blev helt jäkla överfullt och stod stilla i typ 25 minuter. Jag har väldigt lätt för att svimma. Därför är jag ytterst förvånad över att jag klarade av att stå ihopträngd med människor så länge utan att ens få hjärtklappning och svettig panna. Jag tror jag växt till mig gällande just stressnivåer här i Stockholm för det är folk överallt hela tiden, så det är bara att acceptera liksom.

Hur som ska jag kicka igång min fredag nu och sen njuta fullt ut när helgen knackar på så småningom. Jag ska till frisören imorrn. Längtar!

💕