Filmer, tända ljus och virrighet.

Heyo. Oh ye-sus vad trött jag är. Den här veckan har varit superbusy och det är så välbehövligt med helg nu. YAY. Det är definitivt långledigheten som fått mig att vara extra trött för jag, likt många andra, kom in i ett väldigt långsamt lunk under julen som inte kan mäta sig med tempot som väntar på jobbet sen. Det är nästan helt raka motsatser. Helgen kommer därmed bli otroligt lugn och jag omfamnar den med hull och hår. När jag ska slappna av blir det alltid typ 300 tända ljus här hemma. Jag blir kolugn och det sprider värme. Det har avverkats många dåliga b-skräckisar nu under veckan också eftersom jag inte orkat med så mycket annat efter jobbet. B la skräckisen Cam på Netflix och Unfriended: Dark web. Älskar filmer med fokus på internet och särskilt när typ hela filmen är inspelad utifrån att någon interagerar med en dator eller nåt sånt. Kan därför också rekommendera spelet Simulacra 2 som finns att köpa till din telefon. Riktigt välgjort och småläskigt.

💙