En positiv fredagslista om mig.

Två positiva saker om mig själv

 1. Jag är och har alltid varit en diplomat. Det finns alltid två sidor av en situation i min värld ✌️
 2. Jag har lätt till skratt och ser humorn i typ allt. Jag tror på att humor och självdistans gör en lyckligare 😁

Två positiva minnen

 1. Jag minns när A och jag hade varit på en mindre konsert i Stockholm några månader in i vårt dejtande och strosade hemåt i sensommarnatten. Jag hade helt sjuka fjärilar i magen och var supernykär i honom. Bästa det-finns-bara-vi-just-nu-känslan ♥️
 2. När jag, Malone och Anna hängde hemma hos Erica innan jag skulle flytta upp till Stockholm och Erica avslöjade att hon var med barn. Malone blev komiskt väldigt chockad och jag fick inte fram ett ord. Glädjen att både få umgås med mina bästa vänner och få veta att Erica skulle få sitt första barn är amazing 💛

Två positiva favoriter i hemmet

 1. Jag fullkomligt älskar att sitta på vår balkong och käka frulle nu under sommaren. Vi har balkongen ut mot ett skogsparti och har inte sol där förrän på eftermiddagen och därför blir det perfekt temperatur ute lagom till frullen runt nio-snåret ☕️
 2. Min nuvarande smink – och hudvårdshylla ger mig massor med positiv energi eftersom det också är ett av mina intressen. Smink kan göra en dålig dag bättre och awesome hudvård är en no-brainer i min värld. Jag tycker inte smink är ytligt eller negativt. Jag hade aldrig engagerat mig i mitt utseende om jag inte tyckt det var roligt, spännande och kreativt likvärdigt andra som ägnar sig åt sina hobbies dagligen. Vi gör det för att vi mår bra av det helt enkelt 💋

Två positiva favoritintressen

 1. Sjunga, of course. Jag sjunger när jag mår bra och jag sjunger när jag mår dåligt för att må bättre. Det finns inget som gör mig lyckligare än att få en stund varje dag för att sjunga 🎶
 2. Jag älskar att fota och vill egentligen göra det mycket mer än vad jag hinner med idag. Jag hade en Nikon D60 förr som jag fotade med hela tiden och jag fullkomligt älskade att sitta i Photoshop och redigera bilder och skapa. Det är ett intresse jag vill hitta tillbaka till mer 📸

Två positiva saker med min kropp som jag är nöjd med

 1. Mitt ansikte. Jag har alltid tyckt om mitt ansikte och min hud som alltid har varit rätt flawless. Jag har aldrig haft acne under mina tonår utan har alltid tagit min hud väldigt mycket för given. Det är också därför jag får töntig panik när det väl dyker upp en sällsynt finne eftersom jag har noll erfarenhet av att ha dem 😉
 2. Jag har på senare år börjat acceptera min rumpa som förr alltid varit något jag skämts för eftersom den ur min synvinkel är alldeles för stor. Jag har dock insett att den liksom inte kommer försvinna hur mycket jag än tränar eller försöker forma den och därför känns det idag onödigt att kritisera något som helt enkelt är en del av mig 🍑

Två positiva förebilder 

 1. Jag ser upp till min pojkvän A väldigt mycket. När jag träffade honom insåg jag väldigt fort hur viktigt det är att omge sig med människor som lyfter dig och accepterar dig för den du är. A är också väldigt driven och ser alltid lösningar istället för hinder, vilket jag personligen vill bli bättre på. A är också otroligt snäll och förstående vilket jag tycker är egenskaper som fler borde ta efter av ⭐️
 2. Jag har sedan jag lärde känna en av mina bästa vänner Anna 2003 sett upp till henne. Hon är fördomsfri, orädd och väldigt mån om sin familj och sina vänner. När jag umgås med Anna så går tiden superfort och jag är genuint lycklig. Vi delar massor av fina, roliga och knäppa minnen ihop och hon känner mig på djupet och accepterar mig för precis den jag är. En riktig jävla kompis helt enkelt 🦄