En månad till 32.

Heyo. Tänka sig.. imorrn äre midsommar! Skoj ju, även om jag just nu riktigt drygt sitter och irriterar mig på två feta finnar som valt att dyka upp i mitt fejjs helgen till ära. Yeah, jag är riktigt priviligerad som kan vara sur på finnar för det finns så mycket annat real shit som jag egentligen borde rynka pannan åt. Eller just det.. jag kan inte rynka pannan. Bummer. Hur som. Jag fyller år om exakt en månad. 32 år. Jag har två finnar, inga kids, är sambo, har ett kul jobb och typ en livsgnista på 2000 %. Life is good. Ändå blir jag alltid superdupernostalgisk varje år när det vankas födelsedag. Det blir liksom en reminder kring att jag måste ta vara på varje sekund av mitt liv på något sätt. Bara andas in varenda molekyl av luften och.. njuta. Livet är till för att levas och inte bara överleva jöh, so let’s go, peeps.

☀️Glad midsommar! ☀️