En helt ny värld.

Heyo. Sådärja, nu är jag på plats i Sthlm och på mitt nya jobb. Det känns galet bra och samtidigt har jag en overklighetskänsla som jag tror kommer hänga i ett bra tag framöver. Det som känns riktigt magiskt är att äntligen få vara sambo med Andreas och att vi lyckats få till hans lägenhet på ett sätt som känns hemma för oss båda. YAY. Annars idag håller jag fortfarande på att anpassa mig och sätta mig in i allt på mitt nya jobb likväl som att jag håller på att avsluta en del saker nere i Kalmar. Men så fort allt sådant smått och gott är klart så kommer jag vara den mest harmoniska människan ever. Jag längtar till den känslan kan jag säga. Massor.

Ikväll ska jag träffa Nattis och Co vilket jag ser fram emot jättemycket. Vänskap är viktigt och jag påminner mig dagligen om att hålla hårt i de underbaringar som jag trivs med och har äran att ha i mitt liv. Jag går fortfarande ofta på nitar gällande vänskaper med folk för att jag är för naiv och sökande. Det är trist att själv möta människor med ett öppet sinne för att sedan förstå att de är fördomsfulla mot dig och kanske snackar skit bakom din rygg. Suck. Det är alltid tröttsamt. Men när jag inser att det inte är mitt problem om någon inte diggar den jag är eller inte vågar säga vad de tycker så är det rätt lätt att släppa de människorna för vinden. Jag bär inte andras skuld och kommer aldrig någonsin heller göra det.

💛