En glassig onsdag.

Min gamla inspelning från 2016 av låten jag skall sjunga på bröllopet på lördag ♥️

Heyo. Idag har det verkligen varit en glassdag. För mig är en glassdag en sån där dag när socker är högst nödvändigt. Jag, Hanna och Sofia var iväg på lunch och efter lunchen, som var väldigt kolhydratfattig för min del, blev jag supersugen på en glass och köpte därmed också en sådan. En konkret jäkla glassdag. Vilken glass åt jag då? Magnum Strawberry White. En av mina favvoglassar. Den är som en måltid i sig, så nu är jag mättare än mättast. Jag tror jag ska snacka om min glassupplevelse i podden ikväll och försöka göra det till världens mest intressanta historia.. Lite som jag försöker göra nu. Haha.

Annars idag har jag sakta men säkert börjat ladda inför helgens bröllop som jag skall sjunga på. Låten är en av Saras favoritlåtar och jag har spelat in den tidigare, så jag har den lite i ryggmärgen redan. Jag ser fram emot att ha på mig klänningen jag köpt också och känna mig sådär extra fab.

☀️