Early bird.

Säsong 4 har nu kickat igång av Nicklas och min podcast Rosenqvist och Tält. Vi spelar in ett avsnitt i veckan som du kan lyssna på varje fredag. YAY! Vår podd finns på alla poddplattformar.

Heyo och trevlig lördagsmorgon! Klockan är inte ens 8 och jag är redan på G med en kopp jordgubbste. Grejen är den att jag brukar vara uppe innan kl. 6 på vardagarna så att sova till kl. 7 är som att ta sovmorgon för mig. Haha. Jag är morgonpigg deluxe. Åh, idag kommer det bli en sån där mysig lördag utan några planer. Jag ska duscha, äta frulle, spela spel och krama A. Loves it.

Förkylningen är förresten sjukt envis och fortfarande kvar, men det brukar ju ta min kropp typ två veckor att få bort skiten. Skumt egentligen att en så sketen sak som en förkylning är så ihärdig och svår att bli av med. Jag menar om ens kropp kan komma över en maginfluensa på två dagar varför kan då inte kroppen kämpa bort en förkylning på samma tid? Jag ska definitivt Googla efter ett svar. Aha.. Virus är svaret på frågan, pals. En förkylning orsakas av virus och det finns inga botemedel, så kroppen måste kämpa bort skiten alldeles själv. Har du maginfluensa behöver kroppen också ta hand om det alldeles själv men själva ”metoden” så att säga är ju way more effective eftersom du får upp och ut allt som orsakar influensan på kort tid. Med förkylningen kan du inte göra ett skit utan bara snällt vänta ut och dricka omåttligt mycket vatten och te med honung. Se där. Nu känner jag mig fantastiskt upplyst.

🧡