Det är lite kallt.

Heyo. Jag måste säga det här; det är fan rätt kallt ute. Jag har fått gå runt i mina tjocka vintertröjor i tre dagar nu och det känns som om mars helt plötsligt kom och hälsade på igen. Gaulet! Men jag tappar inte hoppet och maj har ju faktiskt precis bara börjat, så från och med idag kniper jag käft och omfamnar mina tjocktröjor tills majsolen på riktigt tittar fram och tillåter mig att damma av jeansjackan. Annars idag försöker jag förgäves bli av med mitt förbannade sockersug som hägrar likt en irriterande fiskmås över huvudet på mig. Blärk. Det enda som funkar på mig är att köra detox och inte lägga en tanke på några kolhydrater alls, så det är typ där jag är nu. Fruktansvärt roligt, yep. På grund av detta försöker jag lägga fokus på viktigare saker som exempelvis den kommande inspelningssessionen med Per som jag ser så jäkla mycket fram emot. Det kommer kännas riktigt jävla awesome att spela in sång till våra låtar igen och denna gång med mycket bättre utrustning.

💛