Because it has to be so lonely.

Höstsolen i sitt esse.

Heyo. Helgen är förbi och den tillbringades i finaste Kalmar tillsammans med min A. Jag satt ju och jobbade på mitt gamla jobb och det blev en väldigt nostalgisk fredag fylld med kramar och skratt. Jag saknar mina kollegor i Kalmar men inte själva situationen jag var i med mitt arbete. Ibland är gräset grönare på andra sidan och i mitt fall var det verkligen så, vilket var känslan som uppfyllde mig i fredags. Jag tror på förändringar och då särskilt gällande mig själv. Det är skitsvårt att förändra sig själv och omöjligt att förändra andra försöker jag tänka hela tiden. Alla måste dra sitt lass själva den sista biten och det är också därför jag tror att så många som behöver förändras inte gör det. Att byta jobb kan vara en första start på förändringen.

Annars idag lyser solen i Stockholm och jag ser fram emot poddinspelningen ikväll som blev uppskjuten från förra veckan. Det är kul att podda med Nicklas och det är häftigt att vi är inne på vår fjärde säsong av podden. Vilken grej!

☀️