Alla gillar Lasse.

Heyo, och happy lördag! A och jag har precis käkat frulle och startar upp den här lördagen lugnt. Så skönt. Igår kväll var vi i Globen och såg Lars Winnerbäck. Jag är inget Lasse-fan men jag vet att all musik blir bättre live, vilket så var fallet även igår. Det är liksom alltid trevligt med live-musik och Lasses band var helt jävla otroliga. Jag är rätt speciell när jag går på konsert. För mig är det inspirerande att se hur bandet samarbetar, hur tight deras act är och hur kul de har tillsammans. Lasse och hans band var on point, stämningen fanns där och de hade genuint roligt ihop och då lägger jag inte så mycket vikt vid att jag inte är ett stort fan av hans musik och låtar. Plain and simple.

Annars idag är det sällsynt soligt väder här i Stockholm, vilket förmodligen kommer innebära en mysig promenix så småningom. Byggarna jobbar btw på badrummet idag också och planerar tydligen att bli klara idag (!). Så jäkla nice!

☀️