A week of this and that.

Så här såg badrummet ut i tisdags kväll och ungefär likadant idag. TEGELSTEN! 🤓
Och så här såg jag ut för en vecka sen. Ska bli nice att fylla i utväxten och vara hårmässigt i fas igen 👍

Heyo. Good lord and ye-sus vad jag är absolut helt jävla slut efter denna vecka. Det händer för mycket nu egentligen, men samtidigt vill jag hellre ha mycket igång än att känna tristessen som uppstår när det inte händer så mycket alls. Badrumsrenoveringen är i full gång och vi lever just nu utan badrum. Yep. Vi använder en tillfällig toalett som funkar asbra så är mest duschandet som fått ta plats på våra respektive jobb istället. Jag började på ett nytt uppdrag i måndags och är helt överfylld med information i min hjärna just nu. Men jäääklar vad kul jag haft det denna vecka! Jag har börjat lära mig ett helt nytt CMS och publicerat två kampanjer åt en kund inom spannet av en vecka och för det vill jag ge mig själv en klapp på axeln. So fab!

Annars har jag ett efterlängtat frisörbesök att se fram emot imorgon. Linnéa som fixar mitt hår är awesome! Förmodligen fyller vi bara i botten på mitt hår imorrn och kanske, kanske lägger i mer röda toner. Vi får se vad jag har lust med helt enkelt.

☀️